Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Elektro


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Elektroinstallasjon A.S 
Beskrivelse: Elektroinstallasjon A.S Klikk for mer info ! er et firma som er 33 år i 2002.Firmaet startet med 2 mann i 1969 og er nå utvidet til 24 mann og 3 kvinner i 2002.I oppstarten holdt firmaet til i lokaler i Hundstadsvingen på Kronstad, dette var en sentral plassering for å betjene kunder i Bergen sentrum og Bergen syd.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 3921
Gi karakter til dette webstedet

 Aker Elektro AS 
Beskrivelse: Aker Elektro AS Klikk for mer info ! er Aker Kværner's ledende bedrift innen elektro, automatisering og telekommunikasjon. Vi tilhøre forretningsområdet : Modifications, Maintenance and Operations.Vi er en pålitelig og effektiv leverandør av produkter og tjenester til olje og gass, marine, energi og industrimarkedet.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 2569
Gi karakter til dette webstedet

 ARI Data og Elektro AS 
Beskrivelse: ARI Data og Elektro AS holder til i Sarpsborg og er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner i alle typer bygg. Vi har både elektroavdeling og data/IT avdeling.
  Lagt til: 29-Jan-2005
  Treff: 1751
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Installasjon AS 
Beskrivelse: Bergen Installasjon AS Klikk for mer info !  ble startet i 1917, og er i dag Bergens eldste firma innen elektroinstallasjon. Fra starten av og frem til 1985 het firmaet Bergens Installations Bureau.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 2483
Gi karakter til dette webstedet

 Bergenhalvøens Kommuneale Kraftselskap AS - BKK AS 
Beskrivelse: Bergenhalvøens Kommuneale Kraftselskap AS - BKK AS Klikk for mer info !  er morselskapet i BKK-konsernet. BKK AS er eid av 20 kommuner mellom Hardangerfjorden og Sognefjorden og Statkraft. BKK ble stiftet den 2. juni 1920 av Bergen og 11 omlandskommuner. Ansatte: ca 1040. Omsetning: ca. 2,7 milliarder kroner i året. Hovedkontor: Bergen
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 1389
Gi karakter til dette webstedet

 BKK 
Beskrivelse: BKK Klikk for mer info ! Vestlandet sitt eget kraftselskap. Leverer også bredbånd.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 1887
Gi karakter til dette webstedet

 Bravida Vest AS 
Beskrivelse: Bravida Vest AS Klikk for mer info ! omfatter fylkene Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre  og Romsdal.  Vi dekker Bravidas totale produktportefølje innen IKT (informasjons- og kommunikasjonsteknologi), tele- og datatjenester, ventilasjon, rør og elektro.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 1720
Gi karakter til dette webstedet

 Brommeland Elektronikk AS 
Beskrivelse: Brommeland Elektronikk AS forhandler et stort utvalg i maritim og land basert elektronikk.
  Lagt til: 19-Mar-2005
  Treff: 1413
Gi karakter til dette webstedet

 Camera og Videoteknikk AS 
Beskrivelse: C&V er blant de største og ledende serviceverksteder i landet, og er aktivt med i den kontinuerlige utviklingen bransjen gjennomgår. I et til tider svært presset marked har C&V bevisst satt kvalitet og pålitelighet i første rekke, noe vi mener er det som har ført oss til den posisjon vi har i markedet i dag.
  Lagt til: 03-Oct-2004
  Treff: 1857
Gi karakter til dette webstedet

 Ernst Eismann Eftf AS 
Beskrivelse: Ernst Eismann Eftf. AS Klikk for mer info ! er en av byens eldste installasjonsbedrifter med moderne lokaliteter i Eidsvåg. Vår Sterkstrømsavdeling er i utvikling og med økende oppdragsmengde og søker derfor flere medarbeidere. Ernst Eismann Eftf. A/S tilbyr ordnede lønns- og arbeidsforhold i et godt og stabilt miljø.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 3452
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.104 Sekunder