Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bruktbilimport


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 ABCbil.no. 
Beskrivelse: ABC Internett-Tjenester står bak ABCbil.no, ABCmc.no og ABCbaat.no. Vi er et rendyrket nettsted for motorrelaterte rubrikkannonser. Alle kan registrere salgs-annonse på våre sider. Både private og firma. Vi tar ingen provisjon av salget, men du faktureres kr 200.- dersom du legger inn bilde til din annonse. Rene tekstannonser er helt kostnadsfritt.
  Lagt til: 16-Aug-2004
  Treff: 2028
Gi karakter til dette webstedet

 Autos.no 
Beskrivelse: er blant Norges mest besøkte nettsteder for gratis annonsering av bil/mc og deler/utstyr. Vi setter pris på alle våre brukere og håper at flest mulig kan ha nytte av denne gratis tjenesten.
  Lagt til: 16-Aug-2004
  Treff: 2225
Gi karakter til dette webstedet

 Autosiden 
Beskrivelse: Autosiden ble etablert mai 2000 og lansert i august 2000. Autosiden har til som mål å være en ledende aktør i i bil- og MC-markedet i Norge, Tyskland og Sverige. Vi ønsker å bygge broer mellom markedene i Europa og tilby kjøretøy både for import og eksport, samt kjøp og salg innenfor hvert enkelt land.
  Lagt til: 16-Aug-2004
  Treff: 1536 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Biler i nord 
Beskrivelse: Biler i nord er del av inord konseptet som består av www.bilerinord.no www.baaterinord.no www.caravaninord.no og www.bransjerinord.no Annonsørene er merkeforhandlere, dekkforhandlere, forsikring og finans. Tanken bak inord-konseptet er et brukervennlig nettsted, som blir markedsført i områder bedriftene forventer å selge sine produkter i.
  Lagt til: 16-Aug-2004
  Treff: 1318
Gi karakter til dette webstedet

 Bilmegleren 
Beskrivelse: Søk etter bruktbiler som står i Europa. Bilmegler`n kan utarbeide et komplett tilbud på den bilen du er interessert i. La oss finne din neste bil for deg. Vi har flere meglere som søker gjennom flere hundretusen biler hver dag. Du vil motta tilbud i løpet av kort tid. Våre spesialiteter er tilbud på biler i Norge, eller direkteimport.
  Lagt til: 16-Aug-2004
  Treff: 1725
Gi karakter til dette webstedet

 Bilsenteret Paradis 
Beskrivelse: Over 20 år - størst i Bergen - Etablert 1982
- Levert over 3000 Mercedes Benz
- Egen eksportavdeling i Tyskland
- Direkte fra tyske merkeforhandlere
- Skriftlig kjørelengdegaranti
- Spennende utvalg og fornuftig prisnivå
- Beliggende på Paradis ved Bergen
- Eget verksted for Mercedes Benz
- Garanti, finans og innbytte

  Lagt til: 24-May-2004
  Treff: 1938 Karakter: 9 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bilverden.no 
Beskrivelse: Vi er en bil-nettportal som inneholder alt fra kjøp/salg annonser til nyheter, linker og annet bil relatert informasjon. Målsetningen er å samle hele bil verden på et plattform, alt fra A-Å når det gjelder bil.
  Lagt til: 16-Aug-2004
  Treff: 1692
Gi karakter til dette webstedet

 Blocket 
Beskrivelse: På Blocket köper och säljer du lokalt eller i hela landet. Klicka på ditt län i listan eller på kartan. För att annonsera klickar du sedan på länken "Lägg in annons". Annonsen syns i hela Sverige.
  Lagt til: 16-Aug-2004
  Treff: 1288
Gi karakter til dette webstedet

 Bruktbil 
Beskrivelse: Velkommen til Bruktbil.no Norges eldste bruktbilmarked på internett. Sannsynligvis Norges mest spennende bruktbilkanal med landets beste søkeord.
  Lagt til: 16-Aug-2004
  Treff: 1744
Gi karakter til dette webstedet

 MB Auto Import AS 
Beskrivelse: MB Auto Import AS ble etablert i 1994 og satset helt ifra starten av på import av nyere brukte Mercedes Benz og BMW, Audi og Volvo kom til i 2000. Firmaet har etterhvert nådd til et meget solid nivå som overtreffer konkurransen på Vestlandet. Dette bådt m.h.t. utstilling / varelager og antall bilsalg innen bruktimport.

MB Auto Import AS har hele tiden satset konsekvent på biler med kontrollert km-historikk (se km-garanti), bra utstyrsnivå, kurante farger og ikke minst biler med maks 2 tidligere eiere.

Biler fra oss er som regel meget enkle å selge videre på et senere tidspunkt, nettopp p.g.a. vårt kresne utvalg ved innførsels-tidspunktet
  Lagt til: 24-May-2004
  Treff: 2017 Karakter: 5 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder