Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bygg og anlegg


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Aass Bygg og Vedlikeholdservice 
Beskrivelse: Aass Bygg og Vedlikeholdservice i Oslo er totalentreprenør, og påtar oss alt innen tømrer, snekker og murerfaget. Alt fra den minste jobben til oppføring av nybygg, tilbygg, garasjer, hytter etc. er innenfor vårt arbeidsfelt.
Lagt til: 31-Aug-2006 Treff: 1253
Gi karakter til dette webstedet

 Aker Kvaerner 
Beskrivelse: Aker Kvaerner has provided services to the mining & metals industry for more than 150 years, beginning during the Industrial Revolution in England. Today, we provide producers of nonferrous & precious metals, industrial minerals, and iron & steel with services for the full life cycles of their facilities.
Lagt til: 31-Aug-2006 Treff: 1378
Gi karakter til dette webstedet

 Alino AS 
Beskrivelse: Alino AS er et norsk selskap, registrert i foretaksregisteret, med kontor i Bergen. Vi satser på salg og utleie av håndverkertjenester innen bygg og anleggsbransjen.Vi har egne prosjekter, men vil også kunne leie ut håndverkere til andre næringsdrivende.
Lagt til: 31-Aug-2006 Treff: 1272
Gi karakter til dette webstedet

 Areal+ AS 
Beskrivelse: Areal+ sin forretningsadresse/hovedkontoret er på Fåvang, hvor arealplanlegger/daglig leder Aksel Askeland og bygg/anlegg ingeniør Eirik Lindgaard holder til. Avd.kontor på Lillehammer, med tre arealplanleggere: Petter Mogens Lund, Olav Talle og Erik Sollien.
Lagt til: 31-Aug-2006 Treff: 1508 Karakter: 8 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Balkongteam as 
Beskrivelse: Balkongteam as ble startet i januar 1998 av Ola Rask og Fredrik Granberg. Vi har siden da montert over 1200 balkonger i Oslo og omegn, men vår erfaring med balkonger strekker seg dog mye lengre tilbake i tid.
Lagt til: 31-Aug-2006 Treff: 1403 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bedre Bokvalitet 
Beskrivelse: Bedre Bokvalitet er et FoU prosjekt der målsettingen er å teste ut nye metoder for å kunne møte fremtidens krav til tekniske installasjoner i boliger. En viktig del av prosjektet er endring og tilpasning av norsk standard for el-installasjoner.
Lagt til: 31-Aug-2006 Treff: 1157
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Fasade Gruppe AS 
Beskrivelse: Vi tar vedlikehold av små og store bygninger på alvor. - Bergen Fasade Gruppe A/S er din naturlige samarbeidspartner når det gjelder alle typer behandling av fasader - nye som gamle. Vi tilbyr komplette behandlinger av mur, betong og trefasade, og bidrar med stor faglig kompetanse innen murer- tømrer- og malerfaget.
Lagt til: 18-Feb-2004 Treff: 1513
Gi karakter til dette webstedet

 Berland Bygg 
Beskrivelse: Rehabiliteringsarbeid, tilbygg, nybygg, hus og hytter, garasjer, grunn og betongarbeid, asbest og elementbygging.
Lagt til: 10-Jun-2004 Treff: 1725
Gi karakter til dette webstedet

 Byggfirma Postholm og Nordløkken AS 
Beskrivelse: Byggfirma Postholm og Nordløkken i Trondheim er en mesterbedrift etablert i 2000 og har i dag 5 ansatte. Gjennom mange år i byggebransjen har vi solid erfaring med store og små oppdrag i hele Trøndelag.
Lagt til: 31-Aug-2006 Treff: 1264
Gi karakter til dette webstedet

 Eidsvoll Bygg og Anlegg AS 
Beskrivelse: Eidsvoll Bygg og Anlegg er en bedrift i bygge- og anleggsbransjen. Vi ble etablert i 1992 og er i dag 20 ansatte. Vi er et selskap i Skogen Holding og har to søsterselskap; Toten Bygg og Anlegg AS som har hovedkontor på Lena i Østre Toten og Byggmester Rotstigen AS som holder til på Gjøvik.
Lagt til: 31-Aug-2006 Treff: 1359
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.105 Sekunder