Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Helse og Velvære/ Kroppspleie


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 ABC Klinikken 
Beskrivelse: ABC Klinikken er en av Bergens eldste klinikker og har vært på samme stedet siden 1959. Klinikken hadde tidligere navnene La Femme og Mimi Markhus Eftf. Inntil vi foretok et navneskifte i 1993. I dag eies og drives klinikken av Bente Jonsson Hæreide og Marit Solsvik. Klikikken fremstår som stor og moderne etter en oppussing i 2002.
Lagt til: 02-May-2007 Treff: 1401
Gi karakter til dette webstedet

 Alles Beauty Clinique 
Beskrivelse: Vi har pr. i dag 7 hudpleiesalonger i Oslo, og omegn med 28 dyktige og proffesionelle hud, fot og kroppsterapauter og lege i vår stab.
Lagt til: 07-May-2007 Treff: 3135
Gi karakter til dette webstedet

 Ambientes Kroppspleie 
Beskrivelse: Ambientes Kroppspleie ble startet av Nina Gjesdal i februar 2003, og i september flyttet vi inn i lokalene i Skuteviksboder 16. Nina er offentlig godkjent hjelpepleier og har jobbet i helsevesenet i ca. 20 år. Mona utdannet vernepleier. Hun har også mange år i helsesektoren
Lagt til: 02-May-2007 Treff: 1492
Gi karakter til dette webstedet

 Anne's Hudpleie & Make up 
Beskrivelse: Velkommen til Anne's Hudpleie & Make up Studio. I dette vakre huset, vis à vis Teaterparken i hjertet av Bergen. Her kan vi tilby et rikt utvalg av behandlinger innen hud & kroppspleie. Her kan vi tilby et rikt utvalg av behandlinger innen hud & kroppspleie.
Lagt til: 19-Mar-2004 Treff: 2706
Gi karakter til dette webstedet

 Anthara-Sun 
Beskrivelse: Anthara-Sun, i Søvik, ei nydelig lita bygd som ligger rett under de syv søstere på helgelandskysten, er ett ansvarlig selskap som er opprettet for å kunne gi et litt bredere og annerledes tilbud til vår bygd, og innbyggere.
Lagt til: 07-May-2007 Treff: 1194
Gi karakter til dette webstedet

 Aroma, Hud & Farge Huset 
Beskrivelse: Aroma, Hud & Farge Huset har sitt utspring fra moteforretningen Vivaldi, som holdt hus i Oscarsgate. Forretningen var den første som kombinerte fargeanalyse med designer klær. I dag holde vi "hus" i Slemmestad og Asker i Akershus.
Lagt til: 24-Apr-2007 Treff: 1316
Gi karakter til dette webstedet

 Aromaklinikken 
Beskrivelse: Aromaklinikken ble etablert i juni 2001 på Flaskebekksenteret. 1 november 2004 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i Skogveien 2 på Tangen. Klinikken ble da utvidet og behandlingstilbudet større.
Lagt til: 02-May-2007 Treff: 1647
Gi karakter til dette webstedet

 Aromaterapi Akademiet. 
Beskrivelse: Aromaterapi er den terapeutiske og kontrollerte bruken av eteriske oljer, eller kanskje man også kan si at aromaterapi er en kunst, hvor vi benytter eteriske oljer som materiale. Vi holder til i Holmenkollv. i Oslo.
Lagt til: 08-May-2007 Treff: 1442
Gi karakter til dette webstedet

 Art Beauty Center 
Beskrivelse: Hos Art Beauty Center i Oslo lar vi dyktige og erfarne fagfolk ta seg av deg og gi deg den beste behandlingen markedet har å tilby innen hudpleie og antialdringsbehandling.
Lagt til: 08-May-2007 Treff: 1588
Gi karakter til dette webstedet

 Artistina Studio 
Beskrivelse: Artistina Studio i Oslo er et velværesenter som tilbyr det meste for kvinner og menn innen hud- og kroppspleie, figurforming, negledesign, makeup, hår, solarium og spraytan. I tillegg satser vi på personlig veiledning og kurs.
Lagt til: 08-May-2007 Treff: 1423
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.118 Sekunder