Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Fotografer


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Akyri AS 
Beskrivelse: Digitalt portrett studio. Velkommen til vårt nettgalleri. En rekke premieringer i Norges Fotografforbunds Landskonkurranse og Bergen Fotograflaug.
Lagt til: 05-Dec-2003 Treff: 2762
Gi karakter til dette webstedet

 Brecht foto 
Beskrivelse: Vi har fått mange kunder fordi vi fotograferer det meste i en utradisjonell og røff stil...i tillegg til klassisk stil selvsagt. Ettersom vi fotograferer digitalt kan du få se bildene med en gang. Forøvrig kan du få kjøpt bildene på CD. Se mange bilde-eksempler på vår hjemmeside.
Lagt til: 26-Apr-2005 Treff: 2188 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Elling Foto 
Beskrivelse: Velkommen til Elling Foto sin web site. Velkommen inn for en fotoprat ved Sartor Storsenter på Sotra Vi har fotohandlerutstyr og stort fotoatelier. Vi tilbyr fotografering i vårt allsidige atelier, eller utendørs på steder vi har valgt ut fra vår erfaring.
Lagt til: 19-Apr-2007 Treff: 1214
Gi karakter til dette webstedet

 Fotograf Hanne Solheim 
Beskrivelse: Som portrettfotograf er det viktig å få fram det særeigne ved personen, og kontakt og tillit står sentralt i min fotofilosofi. Eg har etablert mange gode kundetilhøve heime, og fotograferer gjerne både i Ulvik og andre stader på Vestlandet. Eg tek alle typar oppdrag innan portrettfotografering. De er alle velkomne i studioet mitt i sentrum av Bergen.
Lagt til: 19-Apr-2007 Treff: 1232
Gi karakter til dette webstedet

 Fotograf Hauge 
Beskrivelse: Her har vi det morro!! Barnebilder blir best på barnas premisser, så her er det barna som bestemmer!! Det er veldig viktig å velge et tidspunk på dagen der barnet/barna er mest opplagt.
Lagt til: 19-Apr-2007 Treff: 1258
Gi karakter til dette webstedet

 Fotograf Knut Eichner 
Beskrivelse: I 1970 ble firmaet etablert i Bergen. I 1976 etablerte vi studio på Kleppestø torg, som da var ett nytt forretningssenter på Askøy. I dag er det Knut og Margareth Eichner som driver firmaet. Knut Eichner er utdannet fotograf med svennebrev og mesterpapirer.
Lagt til: 19-Apr-2007 Treff: 1197
Gi karakter til dette webstedet

 Fotograf Løtvedt 
Beskrivelse: Velkommen til Fotograf Løtvedt. Vår eksistens har gjennom alle år vært forankret i en grundig fotofaglig kompetanse. Dette, kombinert med en inntreden i den digitale alder, gir oss et meget godt utgangspunkt for å kunne gjøre en god jobb for deg.
Lagt til: 19-Apr-2007 Treff: 1241
Gi karakter til dette webstedet

 Fotograf Nina Norill 
Beskrivelse: Som portrettfotograf vet jeg aldri hva dagen min bringer. Hver person er helt unik og en ny spennende utfordring. Ung eller gammel, barn eller tenåring, alle er vi forskjellige. Min oppgave er å prøve å få deg til å vise noe av det som er særskilt med akkurat deg.
Lagt til: 05-Dec-2003 Treff: 4340 Karakter: 4 (5 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fotograf Petter Solheim 
Beskrivelse: Premieringer-Norges Fotografforbund 1997- vinner av klassen beste brudebilde 1998- Årets fotograf (sammenlagt seier), Vinner av beste brudebilde Har vunnet Bergen Fotograflaugs årlige konkuranse to ganger. Er eneste norske fotograf som er representert i Hasselblads 2000 kalender (oktober). Har illustrert til tekstene i boken "Levende lån" 2000- Tredje plass i brude magasinet "Ditt bryllup"
Lagt til: 05-Dec-2003 Treff: 2898
Gi karakter til dette webstedet

 Fotograf Reimers AS 
Beskrivelse: FOTOGRAF REIMERS AS på Nesttun har fotografert store og små begivenheter i mer enn 50 år -- -og vi har tatt vare på ALLE negativene for din skyld.
Lagt til: 05-Dec-2003 Treff: 3376 Karakter: 6 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.112 Sekunder