Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Kontormaskiner- og utstyr


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 AS Frankering 
Beskrivelse: Vi er norges største leverandør av post- og papirbehandlingsutstyr.Med mer enn 60 års erfaring og produkter plassert fra syd til nord i Norge - føler vi et stort ansvar for å yte god teknisk service og support. Det samme gjelder vårt landsdekkende forhandlernett.
Lagt til: 04-Dec-2003 Treff: 1715
Gi karakter til dette webstedet

 As Frankering Bergen. 
Beskrivelse: Det er en stor glede å kunne ønske deg velkommen til oss i As Frankering Bergen. Vi er i øverste divisjon når det gjelder salg av kontormaskiner og postbehandlingsutstyr.
Lagt til: 04-Dec-2003 Treff: 1416
Gi karakter til dette webstedet

 As Sterling 
Beskrivelse: Vi er både produsent og forhandler av funksjonelle arbeidsplasser til kontor, undervisning og konferanse. I Førresfjorden, 15 minutter fra Haugesund sentrum, ligger hovedkontoret og produksjonslokalene. Her, på Stord, Stavanger, Oslo, Odda og Bergen har vi egne utsalgssteder med showroom der vi kan vise deg det beste innen møbler for kontor og undervisning.
Lagt til: 08-Dec-2003 Treff: 1865
Gi karakter til dette webstedet

 Beko AS 
Beskrivelse: Beko AS er en ledende leverandør av komplette løsninger til kontoret. Produktutvalget spenner fra Kontor & Datarekvisita til totale kontorinnredningsløsninger eller avanserte storanlegg for høyvolum kopiering & printing.
Lagt til: 04-Dec-2003 Treff: 1902
Gi karakter til dette webstedet

 BERGEN KONTORSENTER 
Beskrivelse: Vår filosofi og målsetting er å tilby markedet størst mulig grad av individuelle tilpasninger med hovedvekt på ergonomi og pris. I tillegg har våre kunder stor valgfrihet innen kvalitet og design.
Lagt til: 04-Dec-2003 Treff: 1570
Gi karakter til dette webstedet

 Binders Norge as 
Beskrivelse: Etter sammenslåingen mellom Binders Norge as og Tybring - Gjedde Butikk høsten 2000, har den nye Binders kjeden blitt Norges eneste landsdekkende stormarkedskjede for kontoret.
Lagt til: 08-Dec-2003 Treff: 1382 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Canon Norge as 
Beskrivelse: Canon Norge as, ble etablert med virkning fra 4. november 1996. Etableringen av Canon Norge er en naturlig videreføring av Canons utvikling i Europa, hvor selskapet har datterselskaper i stadig flere land.
Lagt til: 04-Dec-2003 Treff: 1593
Gi karakter til dette webstedet

 Clausen AS 
Beskrivelse: Firmaet, som eies og drives av tidligere ansatte i Sophus Clausen AS, vil videreføre de gode tradisjoner som har vært Sophus Clausens kjennemerke i årrekker. Vi har særdeles mange års bransjeerfaring i salg og service av maskiner og utstyr, og er derfor trygge på at vårt totale produkt er av god kvalitet.
Lagt til: 04-Dec-2003 Treff: 1352
Gi karakter til dette webstedet

 EFG 
Beskrivelse: Vår visjon er et Europa med kontorer fylt av glede og effektivitet. Kontor med møbler, tilpasset medarbeiderne, arbeidsoppgavene og en fremtid i endring. Kontor innredet med våre møbler og med våre selgere som engasjerte samarbeidspartnere.
Lagt til: 04-Dec-2003 Treff: 1474
Gi karakter til dette webstedet

 HOV+DOKKA 
Beskrivelse: Vi er landets ledende produsent av kontormøbler. I over 40 år har vi ligget i forkant når det gjelder produktutvikling, kvalitet og nytenkning.
Lagt til: 04-Dec-2003 Treff: 1367
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.113 Sekunder