Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Restaurant


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Bellevue Lyststedet   Populær
Beskrivelse: Lyststedet Bellevue blir av mange bergensere oppfattet som byens bestestue – stedet der store anledninger feires; brylluper, store dager, viktige forretningsmiddager og stedet der man tar med seg tilreisende. Forståelse for kvalitet har vært grunnleggende for Lyststedet Bellevue. Ønsket om faglig skikkelighet har inspirert familien gjennom fire generasjoner, og gitt Bellevue ry som ett av Bergens beste spisesteder.
  Lagt til: 19-Apr-2005
  Treff: 8897
Gi karakter til dette webstedet

  Enhjørningen Restauranter   Populær
Beskrivelse: Enhjørningen Restauranter Klikk for mer info ! finner du i det tradisjonsrike bryggekvartalet i Bergen. Hele gården er restaurert og tilbakeført til slik den var på 1700 tallet. I disse tradisjonsrike lokalene fra Hansatiden, ønsker vi velkommen til et av Norges mest særpregete restauranthus.Enhjørningen er en av Bergens beste fiskerestauranter.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 9109 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Finnegarden Resturanthus   Populær
Beskrivelse: Finnegarden Resturanthus Klikk for mer info !  Med sin tradisjonsrike arkitektur og flotte beliggenhet er Finnegaarden Restauranthus et sted med både kvalitet og sjarm. Atmosfæren gjenskapes i den nesten 300 år gamle finnegården, som i dag fremstår som en av landets best bevarte bryggegårder.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8989 Karakter: 4 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Fløien Folkerestaurant   Populær
Beskrivelse: Fløien Folkerestaurant Klikk for mer info ! – beliggende 320 meter over havet – er med sin særpregede arkitektur og spesielle beliggenhet utvilsomt en attraksjon i seg selv. Fløien Folkerestaurant er en del av Bellevue Restauranter AS – kjent for sitt høye faglige nivå - et samarbeid som gir våre kunder flere muligheter og ressurser som garanterer kvalitet – uansett anledning. På Fløyens topp – med Bergen for dine føtter – antagelig den beste måten å oppleve Bergen på.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8762
Gi karakter til dette webstedet

  Neptun Restauranter   Populær
Beskrivelse: Neptun Restauranter Klikk for mer info ! Her står mat, vin og kunst i fokus. På våre nettsider vil vi i ord og bilder vise deg mer om vårt restaurant tilbud.Vi kan tilby deg flere alternativer i forbindelse med sosiale aktiviteter knyttet til ditt arrangement. Enten det skal være formelt eller uformelt har vi et tilbud til deg på Neptun Hotell eller på et av våre andre spennende spisesteder.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8179
Gi karakter til dette webstedet

  Wesselstuen   Populær
Beskrivelse: Wesselstuen Klikk for mer info ! Wesselstuen finner du midt på Bergens egen "Broadway" - byens største treffsted: Ole Bulls Plass - Torgallmenningen, "Den blå steinen", Den Nationale Scene - alt i umiddelbar nærhet.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 7903
Gi karakter til dette webstedet

 7nights.no   Populær
Beskrivelse: En stor felles side for en rekke utesteder, restauranter, puber og kaféer i Bergen. På denne weben finner du linker til: Finnegans Irish Pub, Dr. Livingstone og Club Femme Fatale. Her har du et allsidig tilbud til utelivet.
  Lagt til: 30-Nov-2004
  Treff: 6247
Gi karakter til dette webstedet

 Aroma   Populær
Beskrivelse: Aromas filosofi er enkel: Det viktigste er å ha ferske råvarer. Og de ferskeste råvarene få vi lokalt. Kunsten er å finne de beste; de klassiske såvel som de ukjente. Deretter tilbereder vi dem, med ett mål: det skal smake fantastisk.
  Lagt til: 30-Oct-2004
  Treff: 6302 Karakter: 3 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Arti Indisk Restaurant 
Beskrivelse: Velkommen til Arti Indisk Restaurant i Kong Oscar's gate i Bergen. Se vår omfattende meny. Vi leverer også mat hjem til deg.
  Lagt til: 20-Mar-2007
  Treff: 3146 Karakter: 3 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bara Gruppen 
Beskrivelse: Bara Gruppen Klikk for mer info ! er engasjert innen eiendomsdrift- samt drift av restauranter og kafeer.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 4746
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.113 Sekunder