Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Rådgivende Ingeniører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Artec AS 
Beskrivelse: To solide bergensselskaper med lang tradisjon innen byggeteknikk, arkitektur, prosjektadministrasjon og brannteknikk er nå samlokalisert og har fått felles eier. Seksten mennesker med bred erfaring er samlet for å skape et ressurssenter med totalkompetanse innenfor bygg og anlegg.
Lagt til: 13-Sep-2005 Treff: 1418
Gi karakter til dette webstedet

 Asplan Viak 
Beskrivelse: Asplan Viak Klikk for mer info ! konsernets selskaper tilbyr tverrfaglig rådgivning og problemløsning, spesielt rettet mot endrings- og omstillingsprosesser i samfunnet. Gjennom bredt sammensatt kompetanse og omfattende kunnskap om lovgivning og markedets virkninger, er vi en naturlig samarbeidspartner ved komplekse oppgaver.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 1555
Gi karakter til dette webstedet

 Blytt AS 
Beskrivelse: Blytt AS Klikk for mer info ! ble etablert i 1931 av siv.ing. Johannes Blytt, og videreført av siv.ing. Jakob Blytt frem til 1995. Daglig leder er siv.ing. MRIF Harald Fonn. Firmaet har totalt 6 medarbeidere, derav 2 faglige ledere i henhold til Plan og bygningsloven.Høy fagkompetanse er ryggraden i våre produkter.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 1604
Gi karakter til dette webstedet

 Firma Sivilingeniør Bjarne Høstmark 
Beskrivelse: Firma Sivilingeniør Bjarne Høstmark Klikk for mer info ! ble etablert i 1959 som personlig  firma (AS fra 1969). Selskapet disponerer i dag 7 kvalifiserte sivilingeniører/ingeniører. Daglig leder er Hallvard Høstmark.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 1725 Karakter: 8 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Multiconsult 
Beskrivelse: Multiconsult Klikk for mer info ! Kontoret har moderne grunnundersøkelsesutstyr og laboratorier for  innsamling av data for geoteknisk og bergteknisk prosjektering. Bergens kontoret har alltid hatt stor virksomhet innen geoteknikk, men også bergtekniske oppgaver knyttet til bygging av tunneler og bergrom har vært vesentlige.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 1378
Gi karakter til dette webstedet

 Nestor 
Beskrivelse: Våre ansatte er ingeniører og sivilingeniører innen bygg og mekaniske fag. Nestor har 12 konsulenter med lang erfaring innen implementering av DAK-løsninger i eksisterende IT- miljø.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 2892
Gi karakter til dette webstedet

 NorKvalitet As 
Beskrivelse: NorKvalitet As Klikk for mer info ! ble startet i 1999 og er lokalisert til Nyborg i Åsane. NorKvalitet AS har spesialisert seg på å yte tjenester til små og mellomstore bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen, samt transport bransjen så vel som det offentlige i hele Sør-Norge.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 1675
Gi karakter til dette webstedet

 OPAK 
Beskrivelse: OPAK Klikk for mer info ! er Norges største prosjekt- og byggelederfirma for landbasert virksomhet, og er et av de få firmaer som har spesial- kompetanse innen elektro, VVS-teknikk, miljø og eiendomsforvaltning, i tillegg til de tradisjonelle byggefagene.
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 1598 Karakter: 8 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Opticonsult AS 
Beskrivelse: Etablering av Opticonsultsult AS, flerfaglig rådgivende ingeniør. Styrene i: Instanes AS, Paradis Prosjektering AS, Svenkerud AS, Thunes Partners AS. har besluttet å anbefale overfor de respektive generalforsamlinger å overføre virksomheten til et nytt felles eid selskap, Opticonsult AS.
Lagt til: 12-Feb-2004 Treff: 1603
Gi karakter til dette webstedet

 Paradis Prosjektering AS/Opticonsult 
Beskrivelse: Paradis Prosjektering AS Klikk for mer info ! (etbl. 1989) var et rådgivende ingeniørfirma lokalisert på Paradis i Bergen. Foruten kjerneområdene byggeteknikk, prosjektledelse og byggeledelse var vi også totalrådgiver innen bygg hvor vi hadde med samarbeidspartnere innen arkitektur, vvs og elektro. Paradis Prosjektering er nå blitt en del av Opticonsult AS.i Bergen
Lagt til: 18-Nov-2003 Treff: 1417
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.118 Sekunder