Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Bolig og interiør/ Snekring


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  XL-Bygg Adolf Jahnsen 
Beskrivelse: Hos XL-Bygg får du eksperthjelp på de fleste områder innenfor trelast og byggevarer. Vi har blant annet fagfolk med kompetanse innen tak grunnmur gulv og trelast. Trenger du råd og tips for å gjøre jobben selv så kontakt oss. Vi kan også hjelpe deg hvis du trenger håndverker.
Lagt til: 13-Feb-2012 Treff: 979
Gi karakter til dette webstedet

 Byggeriet 
Beskrivelse: Vi har også gode tips under de forskjellige tema og link: "Hvordan kan du". Bygging av badstue, terrasse, etterisolering av yttervegger etc.
Lagt til: 17-Nov-2003 Treff: 2812 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Byggern 
Beskrivelse: Selv mener vi at de beste tipsene om emnene vedrørende snekring, bad og gulv, finner du på weben til Bygger'n. Innsetting av dører og vinduer, og legging av tak og gulv. Oppsetting av takrenner.
Lagt til: 17-Nov-2003 Treff: 3117
Gi karakter til dette webstedet

 Byggmakker 
Beskrivelse: Det er mye penger å spare på å gjøre jobben selv. Dessuten er det ekstra tilfredsstillende når jobben er gjort. På denne siden vil vi samle tips, råd og artikler om det meste inne oppussing. Velg ønsket kategori fra menyen til venstre. Velg videre fra underkategoriene.
Lagt til: 23-Sep-2004 Treff: 1779
Gi karakter til dette webstedet

 Coop Norge AS 
Beskrivelse: Coop Norge AS er datterselskap i vårt nordiske konsern Coop Norden og er ansvarlig for innkjøp, vareforsyning, kjededrift og markedsføring. Klikk på Coop Bygg på menyen til venstre.
Lagt til: 17-Nov-2003 Treff: 3381
Gi karakter til dette webstedet

 MAXBO 
Beskrivelse: Våre butikker har alt du trenger av interiør, bo- og byggevarer til hjemmet ditt, eller til deg som profesjonell kunde. Felles basissortiment gir gode innkjøpsordninger og gunstig totalkjøp for forbruker.
Lagt til: 17-Nov-2003 Treff: 2797
Gi karakter til dette webstedet

 Montér 
Beskrivelse: Vi er en nyetablert byggevarekjede. Foreløpig eksisterer vi bare i Norge, men har ambisjoner om å bygge oss store i Norden. Montér driver med byggevarer, trelast og verktøy. Dessuten har vi kunnskaper og erfaring fra proffmarkedet, noe du som privatkunde nyter godt av.
Lagt til: 17-Nov-2003 Treff: 2346
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.100 Sekunder