Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Hotell/ Gjestehus/Hotell Bergen


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Grand Hotel Terminus   Populær
Beskrivelse: Vi har gleden av å ønske deg hjertelig velkommen til Hotel Terminus sin hjemmeside. Hotellet ble åpnet til verdensutstillingen i 1928 som Bergens første luksushotell - og har siden den gang vært gjennom mange faser.


Lagt til: 17-Mar-2006 Treff: 10028
Gi karakter til dette webstedet

  Bjørkheim Kro & Motell as 
Beskrivelse: Bjørkheim Kro & Motell Klikk for mer info ! ligger like ved rv. 7 med nydelig utsikt utover Samnangerfjorden, kun 35. min fra Bergen Sentrum. Motellet har trivelige og romslige leiligheter/hytter.Helt siden 1925 har Bjørkheim vært det faste stoppested for yrkessjåfører, sultne turister og tilfeldig forbipasserende. Ikke uten grunn da vårt kjøkken er kjent for sin tradisjonsrike meny.
Lagt til: 11-Nov-2003 Treff: 4461
Gi karakter til dette webstedet

 Alkoven Gjestehus 
Beskrivelse: Alkoven Gjestehus ligger i et av Bergens eldste og mest sjarmerende boligstrøk. Fra eiendommen er det nydelig utsikt mot byfjorden, Sverresborg festning, cruisebåthavnen - og mulighet for å nyte solnedgangen over Askøy. Alkoven Guesthouse is located in Skuteviken, a residential area of Bergen which dates back to the 1600’s and is known for its traditional wooden buildings. We have a wonderful view over the entrance to Vågen, the cruiseships which visit Bergen over the summer months and our local fort Sverresborg.
Lagt til: 03-Jun-2011 Treff: 2074
Gi karakter til dette webstedet

 Alvehuset - Bergen 
Beskrivelse: Pent renovert 1800 tallshus på Nordnes i Bergen til ferie og korttidsutleie. Meget sentral beliggenhet i rolige omgivelser. Huset rommer opp til 6 personer. To doble soverom og dobbel sovesofa. Stue med spiseplass. Fullt utrustet kjøkken med oppvaskmaskin.
Lagt til: 20-Apr-2007 Treff: 2131
Gi karakter til dette webstedet

 Augustin Hotel AS   Populær
Beskrivelse: Augustin Hotel AS Klikk for mer info ! er i dag det eldste familiedrevne fullservice hotellet i Bergen. I 1919 kjøpte familien hotellet som er oppført i jugendstil i 1909. Det er nå fjerde  generasjon som driver virksomheten. I løpet av 1990-tallet har kapasiteten økt fra 37 til 109 rom.
Lagt til: 11-Nov-2003 Treff: 8420
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Travel Hotel 
Beskrivelse: Vil du bo midt i Bergen Sentrum, i gåavstand til Bryggen, Fisketorget, handlegatene, Grieghallen og Teateret? Det er også korte avstander til jernbanestasjonen, båtterminaler og busstasjonen.
Lagt til: 16-Jun-2006 Treff: 3934
Gi karakter til dette webstedet

 Best Western Hotell Hordaheimen   Populær
Beskrivelse: Best Western Hotell, Hordaheimen Klikk for mer info ! Det beste ved å reise bort er å kome heim. Vi som arbeider på Hotell Hordaheimen ynskjer deg velkomen og håpar du vil trivast like godt hos oss som heime.
Lagt til: 11-Nov-2003 Treff: 6317
Gi karakter til dette webstedet

 Choice Hotels   Populær
Beskrivelse: Klikk for mer info ! Et hotellrom er ikke bare et rom; det er også et lite fristed. Et pustehull hvor du kan koble av fra en dobbeltspent tilværelse, og bare gjøre det du har lyst til. Choice har over 135 hoteller i Norden, fordelt på tre ulike kategorier; Comfort, Quality og Clarion. Så da skulle du ha litt å velge mellom - det ligger jo på en måte i navnet.
Lagt til: 11-Nov-2003 Treff: 9094
Gi karakter til dette webstedet

 City Apartment Hotell 
Beskrivelse: City Apartment Hotell (CAH) er nyetablert og ligger i hjertet av Bergen by. Med hotellet som utgangspunkt for ditt opphold har du gangavstand til byens kulturelle mangfold og mange severdigheter. Vi tilbyr deg et varmt og stilfullt hotellrom i en pulserende og vakker by.
Lagt til: 17-Jun-2006 Treff: 3831
Gi karakter til dette webstedet

 Clarion Collection Hotel Havnekontoret 
Beskrivelse: Velkommen til Hotell Havnekontoret i Bergen, et hotell utenom det vanlige. Hotellet syder av maritim tradisjon og historie.
Lagt til: 04-May-2006 Treff: 3941
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.108 Sekunder