Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Arkitekter


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Arkitektkontoret Ulf Røstøen AS 
Beskrivelse: Arkitektkontoret Ulf Røstøen A/S Klikk for mer info ! beskjeftiger seg med rådgivning innen arkitektur i bred forstand og tilbyr bistand på en rekke tilknyttede spesialområder; fra funksjonsanalyse, planlegging, prosjektering og bygningsdesign til den tidsmessige økonomiske styring av byggesaker via fagtilsyn og byggeledelse. Enn videre, rådgiving ved vedlikehold, renovering og ombygging.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 1904
Gi karakter til dette webstedet

 ARKON AS 
Beskrivelse: ARKON AS, Klikk for mer info ! en heleid datterselskap av Scandiaconsult AS, er et av Vestlandets ledende fagmiljøer for arkitektur og utvikling av tverrfaglige samarbeid. Vår målsetting er å tilby planleggings- og designtjenester på et høyt faglig nivå der samarbeid mellom ulike faggrupper og det enkelte oppdrags behov settes i fokus.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 1933
Gi karakter til dette webstedet

 Bjerk og Bjørge as 
Beskrivelse: Bjerk og Bjørge as Klikk for mer info ! arkitekter mnal npa ble etablert i 1986 av sivilarkitekt Arne Bjerk og sivilarkitekt Eilif Bjørge. Bjerk og Bjørge har engasjert seg innenfor undervisning og forskning. Vi er opptatt av nye krav til utforming av bygninger, som hensyn til klima (vind og nedbør) og sunn materialbruk.På dette området har vi skaffet oss spesiell kompetanse. Vi deltar i et internasjonalt sammarbeid gjennom Ab CASE Consult Ltd.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 2445
Gi karakter til dette webstedet

 Cubus Gruppen 
Beskrivelse: Cubus Gruppen  Klikk for mer info ! har særlig høy kompetanse innen: Næringsbygg med karakter, pleie/omsorg og sosial og helsebygg, skoler, muséer/visningsentra og terminal og stasjonsbygg. CUBUS er óg prisbelønnet for prosjekt innen boligsektoren og kontor og næringsbyggfeltet.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 2124
Gi karakter til dette webstedet

 Forum Arkitekter AS 
Beskrivelse: Forum Arkitekter AS Klikk for mer info ! har som mål å være et miljøbevisst arkitektkontor som tilbyr bred og allsidig ekspertise innen arkitektur, interiørarkitektur og landskapsarkitektur, inklusiv regulerings- og arealplanlegging.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 2359
Gi karakter til dette webstedet

 HLM Arkitektene as 
Beskrivelse: HLM Arkitektene as.Klikk for mer info ! Våre virkemidler er like mangfoldige som oppgavenes art, fra praktutfoldelse til det asketiske. Valgene baserer seg på summen av de vilkår, den forestillingsevne, de livsholdninger aktørene som er knyttet til oppgaven har.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 1982
Gi karakter til dette webstedet

 LINK Arkitekter AS 
Beskrivelse: LINK Arkitekter AS Klikk for mer info ! er blant de ledende arkitektkontorer i Norge. Kontoret er et resultat av en fusjon mellom Lysaker Mølle, og Maurseth & Halleraker. Det nye kontoret viderefører på denne måten 40 års virke for god arkitektur.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 1894 Karakter: 9 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Mette og Morten Molden AS 
Beskrivelse: Mette og Morten Molden Klikk for mer info ! har drevet egen arkitektpraksis siden 1977, som aksjeselskap siden 1992. Kontoret har etterhvert en bred generell erfaring og kompetanse innen arkitektfaget, og har gjennomført ulike typer bygg, med hovedvekt på boliger, næringsbygg og undervisningsbygg.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 1897
Gi karakter til dette webstedet

 Norges Praktiserende Arkitekter ANS 
Beskrivelse: Norges Praktiserende Arkitekter ANS har mer enn 440 arkitektbedrifter som deleiere/abonnenter. Ved å velge en samarbeidspartner blant disse arkitektbedriftene er du sikret profesjonell hjelp til din byggesak.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 2389
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.098 Sekunder