Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Båt


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  FjordSailing AS 
Beskrivelse: FjordSailing AS har hovedkontor i Bergen og er bygd opp av en gjeng med langturseilere. Vi driver med salg, service av båter og utstyr, seilkurs og firma events,
Lagt til: 24-Feb-2007 Treff: 1714
Gi karakter til dette webstedet

  Showboat   Populær
Beskrivelse: MS SHOWBOAT er perfekt til produktpresentasjoner, firma fester, blåtur, kjendis fester, danse cruise, 40 og 50- års selskaper, bryllup, konfirmasjon, julebord, "kick off ’s" og nyttårs party. Vårt spesialfelt vil imidlertid være firmaturer og representasjon, hvor vi legger stor vekt på bevertning ombord.
Lagt til: 05-Jan-2006 Treff: 5668 Karakter: 9 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Adriatic Marine AS 
Beskrivelse: Adriatic Marine As har hovedkontor midt i Bergen sentrum. C.Sundtsgate 1, rett ved hurtigbåtkaien. Her har vi flytende utstilling av alle våre demonstrasjonsbåter hele året. For demonstrasjon og prøvetur, ta kontakt.
Lagt til: 29-Mar-2004 Treff: 1989
Gi karakter til dette webstedet

 Agder Boat AS 
Beskrivelse: Alle kan snakke om god kvalitet, godt håndverk, lange tradisjoner, flott design, etc. Vi på Agder Boat ønsker derfor å vise deg hvordan våre båter lages, fremfor å presentere dem i en hel del flotte vendinger.
Lagt til: 29-Mar-2005 Treff: 1649
Gi karakter til dette webstedet

 Argos Båtsenter 
Beskrivelse: Om du skal ha ny gummibåt , skjærgårdsjeep eller "hytte på sjøen" så finner du det her. Ca. 5 minutter fra Loddefjord, Sotrabroen og Askøybroen, like innenfor Vatlestraumen, finner du Bergens mest komplette båtsenter.
Lagt til: 10-May-2010 Treff: 962
Gi karakter til dette webstedet

 Askeladden 
Beskrivelse: Med generasjoners erfaring fra båtbygging nær havgapet, vet vi hva som kreves av en god, trygg båt. En rekke detaljer fra trebåtbyggingen er tatt med i dagens plastbåter og gjør ASKELADDEN til markedets beste fritidsbåter. Alle våre båter er også bygget etter offentlige myndigheters krav og i hht. fritidsbåtdirektivets bestemmelser for fritidsbåter.
Lagt til: 13-Jun-2004 Treff: 1596
Gi karakter til dette webstedet

 Askvik Maritim 
Beskrivelse: Askvik Maritim AS Klikk for mer info ! Med generasjoners erfaring fra båtbygging nær havgapet, vet vi hva som kreves av en god, trygg båt. En rekke detaljer fra trebåtbyggingen er tatt med i dagens plastbåter og gjør ASKELADDEN til markedets beste fritidsbåter. Alle våre båter er også bygget etter offentlige myndigheters krav og i iht. fritidsbåtdirektivets bestemmelser.
Lagt til: 03-Nov-2003 Treff: 1605
Gi karakter til dette webstedet

 Automarine AS 
Beskrivelse: Vi har satset på Galia båter, det kommer mer informasjon om disse her. Vi har en rekke modeller i vår utstilling og lager for omgående levering.
Lagt til: 29-Mar-2005 Treff: 1284
Gi karakter til dette webstedet

 Barracuda Boats 
Beskrivelse: Barracuda-båtene blir produsert av Dancer Holding AS, som ble etablert I 1989. Vi kjøpte former og rettigheter til Barracuda-navnet og tidligere Barracuda 30. Barracuda 30 ble videreutviklet I 89/90 til Barracuda 1000 som I dag finnes I både Flybridge og Hardtop-versjon som helplaner og halvplaner.
Lagt til: 29-Mar-2005 Treff: 1553
Gi karakter til dette webstedet

 BayMax båt as 
Beskrivelse: BayMax er importør av Bayliner, Maxum og Trohpy. Vårt forhandlernett dekker Norge og deler av Sverige. Vi leverer båter fra hele modellprogrammet. Båtene er produsert av Brunswick Boat Group. Brunswick er en av de eldste båtprodusentene i USA, og er i dag verdens største produsent av fritidsbåter.
Lagt til: 29-Mar-2005 Treff: 1447 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.129 Sekunder