Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Alarm


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Alarm Agenturet 
Beskrivelse: Alarm Agenturet har de fire siste årene levert det meste innen brann, trygghets og bolig-alarmer. Det er montert flere tusen av disse systemene i Skandinavia uten at vi har mottatt en eneste tilbakemelding om vellykkede innbrudd hos våre kunder.
  Lagt til: 10-Aug-2005
  Treff: 3732
Gi karakter til dette webstedet

 Alcom AS 
Beskrivelse: Alcom AS har spesialisert seg på utvikling av elektronisk måleutstyr, kommunikasjon, datainnsamling og presentasjon via Internet. Alcom AS arbeider med ide- og produktutvikling, og kan tilby alt fra delkomponenter til komplette løsninger.
  Lagt til: 10-Aug-2005
  Treff: 3733
Gi karakter til dette webstedet

 AS Skan-kontroll 
Beskrivelse: AS Skan-kontroll er et vakt- og kontrollselskap med spisskompetanse innen svinnproblematikk. Vi har lang erfaring med å forebygge, utrede og stoppe svinnkilder. Selskapet ble etablert i 1974 og har i dag ca. 100 ansatte. Vårt kontor ligger på Lindeberg i Oslo, og vi betjener de fleste sentrale steder i østlandsområdet.
  Lagt til: 10-Aug-2005
  Treff: 3895
Gi karakter til dette webstedet

 Autronica Fire and Security 
Beskrivelse: Autronica Fire and Security Klikk for mer info ! er et internasjonalt firma som leverer komplette løsninger innen brann sikring. Hovedkontoret er i Trondheim.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 3193
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Installasjon AS 
Beskrivelse: Bergen Installasjon AS Klikk for mer info ! ble startet i 1917, og er i dag Bergens eldste firma innen elektroinstallasjon. Fra starten av og frem til 1985 het firmaet Bergens Installations Bureau.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 3892 Karakter: 3 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bjørke Agentur 
Beskrivelse: Bjørke Agentur har utstilling, forretning og kontorer på Majorstuen i Oslo. Vårt hovedlager er i Ytre Enebakk like utenfor Oslo. Siden 1985 har vi levert sikkerhets produkter av høy kvalitet hovedsakelig for det norske marked . Vi har valgt å kunne dekke sikkerhetsbehovet både for private og for bedrifter,stat og kommuner. Vi har et bredt utvalg av ; bla. dokumentskap, datamediaskap, sikkerhetsskap, verdiskap,arkivskap, nøkkelskap, pengeskrin, våpenskap, deponeringsskap og seddelbokser, innbygningsskap osv.
  Lagt til: 10-Aug-2005
  Treff: 2773
Gi karakter til dette webstedet

 Boligalarm fra BKK   Populær
Beskrivelse: Boligalarm fra BKK. Har du installert alarm tilknyttet vaktsentral er sjansene for at du blir rammet av et innbrudd svært liten. Likevel kan det være smart å ta noen forholdsregler før du reiser bort. Kontakt BKK for et overslag for å sikre din bolig. Klikk på teksten i midtfeltet: Les mer om boligalarm fra BKK.
  Lagt til: 09-Jul-2004
  Treff: 12815 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bravida Vest AS 
Beskrivelse: Bravida Vest AS  Klikk for mer info ! omfatter fylkene Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre  og Romsdal. Vi dekker Bravidas totale produktportefølje innen IKT (informasjons- og kommunikasjonsteknologi), tele- og datatjenester, ventilasjon, rør og elektro.
  Lagt til: 28-Oct-2003
  Treff: 3297 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Checkpoint Meto 
Beskrivelse: Verdens største leverandør av pris- og promotionutstyr og varesikringssystemer for detaljhandelen. Videre leverer Checkpoint Meto´s industriavdeling strekkodesystemer, leseutstyr, sporbarhetssystemer, etiketter, kommunikasjon og butikkdata både til industri -og detaljletddet.
  Lagt til: 10-Aug-2005
  Treff: 1411
Gi karakter til dette webstedet

 Comtel 
Beskrivelse: Comtel er et heleid Norsk selskap, grunnlagt i 1989. Vi er en leverandør med lokale installatører spredt over hele landet. Flere av våre produkter er markedsledende innen sine områder. Vi har levert over 12000 alarmsystemer.
  Lagt til: 10-Aug-2005
  Treff: 1492
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.096 Sekunder