Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Helse og Velvære/ Leger


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 baby no 
Beskrivelse: Velkommen til Norges mest innholdsrike side for gravide og småbarnsforeldre. Vi lanserer i disse dager en helt ny side, med noe begrenset funksjonalitet. Innen første september vil det aller meste være i orden. Medlemmer i Babyklubben kan glede seg til et enda bedre tilbud helt gratis her på Baby.no.
Lagt til: 07-Nov-2003 Treff: 1512
Gi karakter til dette webstedet

 Barnelegene 
Beskrivelse: Barnelegene.no er et meget bra nettsted for alle som har barn og med de problemene som kan oppstå. Ikke glem fastlegen.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1333
Gi karakter til dette webstedet

 Den Norske Kreftforening 
Beskrivelse: Den Norske Kreftforening er en landsdekkende frivillig organisasjon, og et supplement til det offentlige helsevesenet. Foreningen får ingen offentlig støtte, og økonomien er utelukkende basert på gaver og bidrag fra private og bedrifter over hele landet. Foreningen har ca. 150.000 medlemmer.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1350
Gi karakter til dette webstedet

 Doktoronline no 
Beskrivelse: Doktoronline.no er en norsk møteplass for helse og livskvalitet. Her kan du stille spørsmål til fagpersonell, diskutere med andre og finne informasjon om sykdommer og kroppen din.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1238 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Helsebiblioteket 
Beskrivelse: Helsebiblioteket ønsker ideelt sett å være en tjeneste som er åpen for alle. Noe av innholdet er imidlertid beskyttet av opphavsrett og vi må derfor begrense tilgangen til enkelte datakilder. Biblioteket er beregnet på helsepersonell og deres oppdatering og etterutdanning.
Lagt til: 01-Jan-2009 Treff: 813
Gi karakter til dette webstedet

 Helsedoktoren.no 
Beskrivelse: Vi har en visjon om å formidle viden om sykdommer og helse i et klart og enkelt språk. Pasienten i 2008 har et krav om hurtig og enkel tilgang til oppdatert informasjon om symptomer, helse og behandling.
Lagt til: 01-Jan-2009 Treff: 954 Karakter: 9 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Helsenett.no 
Beskrivelse: Helsenett er et fyldig og tverrfaglig helseinformasjonstilbud på nett, med artikler, spørsmål og svar rundt sykdommer og symptomer. Websiden er utarbeidet i samarbeid med Den Norske Legeforening.
Lagt til: 01-Jan-2009 Treff: 830
Gi karakter til dette webstedet

 Helsenytt 
Beskrivelse: Nettstedet består av et stort antall grundige intervjuer med Norges fremste leger, psykologer og ernæringsfysiologer. Det er blant landets største når det gjelder spredning av seriøse helsevernråd til de tusen hjem.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1373
Gi karakter til dette webstedet

 Helsesiden.com 
Beskrivelse: Helsesiden.com er velegnet til bruk av alle mennesker som vil ha informasjon om helse. Siden er en informasjonsportal med lenker til det meste innen helse, som sykehus, leger, jordmødre, bedriftshelsetjeneste osv.
Lagt til: 01-Jan-2009 Treff: 906
Gi karakter til dette webstedet

 Klara-Klok 
Beskrivelse: Spørresiden "Klara Klok" har ungdom og unge voksne som hovedmålgruppe. Hensikten med tjenesten er å gi ungdom rask og god informasjon og veiledning om temaene helse, forhold og familie, rusmidler og seksualitet.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1515
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.102 Sekunder