Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Helse og Velvære/ Foreninger og forbund


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Funksjonshemmedes Felesorganisasjon FFO 
Beskrivelse: Funksjonshemmedes Felesorganisasjon FFO Klikk for mer info ! består av 62 medlemsorganisasjoner, som tilsammen har over 260 000 medlemmer. FFO er Norges største paraply organisasjon for organisering av funksjonshemmede og kronisk syke.
  Lagt til: 10-Nov-2003
  Treff: 1802
Gi karakter til dette webstedet

 Landsforeningen for Hjerte og Lungesyke 
Beskrivelse: LHL er landets ledende pasientorganisasjon, med mer enn 60.000 medlemmer, organisert i 300 lokallag og 19 fylkeslag. Hovedadministrasjonen ligger i Oslo. I tillegg kommer fem regionkontorer og et fylkeslagskontor i hvert fylke.
  Lagt til: 10-Nov-2003
  Treff: 2627
Gi karakter til dette webstedet

 Landsforeningen for Nakkeslengskadde LFN 
Beskrivelse: Medlemmene får informasjon, hjelp og bistand om hvordan en går frem når skaden er skjedd, bl.a. til legekontakt, behandling, rehabilitering, hjelpemidler og advokathjelp, samt verdifull erfaring fra tidligere skadde i samme situasjon.
  Lagt til: 24-Feb-2006
  Treff: 2008
Gi karakter til dette webstedet

 Landsforeningen for Overvektige 
Beskrivelse: Landsforeningen for Overvektige Klikk for mer info ! Å være overvektig kan være ensomt og vanskelig. Mange sliter med dårlig selvbilde, sosial isolasjon, fysiske og psykiske problemer, samt en del praktiske og økonomiske utfordringer. Vi   føler at vi ikke blir tatt på alvor av helsevesen og myndigheter.
  Lagt til: 10-Nov-2003
  Treff: 2002 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Landsforeningen for Trafikkskadde 
Beskrivelse: Landsforeningen for Trafikkskadde ble stiftet 13. januar 1984 av trafikk- skadde, deres familier og  etterlatte, som alle har opplevd resultatene av trafikkulykker. Formålet med foreningen er å arbeide for at alle som blir rammet av ulykker blir ydet full rettferdighet og bedre livsvilkår.
  Lagt til: 10-Nov-2003
  Treff: 1887
Gi karakter til dette webstedet

 Norges Diabetesforbund 
Beskrivelse: Norges Diabetesforbund er en uavhengig interesse organisasjon for folk som har diabetes og andre som er interessert i diabetes. Forbundet ble stiftet i 1948 og har nå rundt 35 000 medlemmer, 19 fylkeslag og 155 lokalforeninger. Diabetesforbundet er tilsluttet den internasjonale diabetesføderasjonen (IDF).
  Lagt til: 10-Nov-2003
  Treff: 2199
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.098 Sekunder