Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Entreprenører


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Steinsenteret i Åsane 
Beskrivelse: Steinsenteret i Åsane har en fantastisk utstilling av beleggningsstein, fliser, heller, og skifer samt en rekke produkter for hus og hage. Her finner du også stein, pukk og sand. Ta turen og se selv! Du kan også klikke på linken Steinsenteret til venstre under Partners, og studere diverse bilder.
  Lagt til: 02-Apr-2008
  Treff: 1290
Gi karakter til dette webstedet

 Arna Jordsortering 
Beskrivelse: Vi leverer det meste innen jordprodukter, ferdigplen, torvtak, bark, skjellsand, sand, stein, grus og singel. Har du spørsmål vedrørende hagearbeid, kan vi bistå med gode råd og god service.
  Lagt til: 20-Mar-2008
  Treff: 1348
Gi karakter til dette webstedet

 Backer AS 
Beskrivelse: Klikk for mer info ! er et allsidig ingeniør og entreprenørselskap med mer enn 40 års erfaring innen bygg og anlegg i Bergensregionen. Vi utfører hoved- og totalentrepriser, samt egenregiprosjekter innen større grunn, betong og tømrerarbeid. I tillegg har vi lang erfaring innen kompliserte rehabiliteringprosjekt av kaier, fasader, betongdekker mm.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 2148
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Prosjekt AS 
Beskrivelse: Bergen Prosjekt AS Klikk for mer info ! tar ansvar for den komplette løsning fra produksjon via rådgivning, prosjektering og montasje til ferdig overlevert innredning. Bergen Prosjekt AS skaper brukertilpassede løsninger. Tiltalende, funksjonelle og effektive løsninger som gir økt trivsel på arbeidsplassen.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 2129
Gi karakter til dette webstedet

 Betomur AS 
Beskrivelse: Betomur er et privateid selskap, etablert i 1991. Driften har utviklet seg positivt og på en trygg måte. Selskapet fremstår i dag som en veletablert organisasjon, har en dyktig og kompetent stab hvor de fleste har solid kompetanse innenfor dedikerte produktområder.
  Lagt til: 20-Mar-2008
  Treff: 1405
Gi karakter til dette webstedet

 Betonggulvstøp AS 
Beskrivelse: Betonggulvstøp AS Klikk for mer info ! er et entreprenørfirma i Bergen spesialisert på støping av betonggulv.Som aktør i markedet siden 1983 er vi i stand til å levere et kvalitetsmessig faglig godt produkt til meget konkurransedyktig pris. Vårt støpelag tar oppdrag over hele landet og er i den forbindelse interessert i å konkurrere på mellomstore/større prosjekter. Lokalt utfører vi både stort og smått!
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 1692
Gi karakter til dette webstedet

 Brødrene Selvik 
Beskrivelse: Brødrene Selvik Klikk for mer info ! er blitt en av de store edriftene i Sauda- samfunnet. Firmaet ble etablert i 1967 og er nå et aksjeselskap med 40 ansatte. Store  og små oppdrag utføres, masser selges fra lokalt sandtak og betong fra nytt og moderne blandeverk
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 2228
Gi karakter til dette webstedet

 Brødrene Selvik as 
Beskrivelse: Brødrene Selvik er utvilsomt inne i en svært spennende epoke med kraftutbygging på gang hos Elkem Saudefaldene. Med milliardinvestering i et lite samfunn (5000 innbyggere) er det opplagt at det er "liv og røre" i denne bransjen.
  Lagt til: 25-Mar-2008
  Treff: 1773
Gi karakter til dette webstedet

 Eikner Naturstein AS 
Beskrivelse: Bedriften flyttet til dagens beliggenhet på Ulsmåg i 1982. I løpet av 2002 ble det bygget på og utvidet for å å kunne tilby våre kunder en moderne og representativ utstilling.
  Lagt til: 20-Mar-2008
  Treff: 1531
Gi karakter til dette webstedet

 ElementBygg 
Beskrivelse: ElementBygg Harald Lavik er et entreprenørfirma som jobber med å knekke ut blokker av fjell ved hjelp av hydraulisk utstyr. Dette er et fullgodt alternativ til tradisjonell sprengning på steder der dette ikke er mulig pga risiko eller tilgjengelighet.
  Lagt til: 25-Mar-2008
  Treff: 1332
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.107 Sekunder