Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Helse og Velvære/ Syk av varmepumpe


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Inneklima 
Beskrivelse: Varmepumper av typen vann-til-vann, jord-til-vann kan bidra til betydelig energisparing. For luft-til-luft varmepumper kan det være tvil. Det er flere typer av dem. Luft-til-luft varmepumper er rimeligst i anskaffelse, vann-til-vann pumper er mest fordelaktig, men mer kostbare. Luft-til-luft varmepumper kan gi et dårligere inneklima.
  Lagt til: 05-Feb-2009
  Treff: 1228
Gi karakter til dette webstedet

 Syk av varmepumper 
Beskrivelse: Inger Norfonn i Bergen har slitt med vond hals siden varmepumpa kom i hus. Det er slitsomt å måtte hoste hele tiden, sier hun. Det er ikke overraskende, sier overlege i Arbeidstilsynet og spesialist på inneklima, Jan Vilhelm Bakke. I oktober i fjor var det slutt på oljefyring og panelomn hos ekteparet Inger og Kjell Norfonn i Bergen.
  Lagt til: 05-Feb-2009
  Treff: 3461
Gi karakter til dette webstedet

 Sykdom ved varmepumpe 
Beskrivelse: I det følgende finner du mye nyttig informasjon om varmepumper. Når du har lest igjennom dette, finner du ytterligere informasjon her på boligvarme-sidene om hvordan du skal gå frem - enten du skal bygge nytt eller rehabilitere et eksisterende anlegg.
  Lagt til: 05-Feb-2009
  Treff: 1650
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.187 Sekunder