Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Bolig og interiør/ Stillas og lift


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Alfa Nordic Services AS 
Beskrivelse: Selskapet er lokalisert ca. 10 km fra Stavanger sentrum, på en av distriktets offshore forsyningsbaser. For stillas entrepriser nyttes tungstillas i aluminium eller stål / aluminium. Selskapet har et meget bredt utvalg i hensiktsmessig utstyr for alle typer oppdrag.
Lagt til: 19-Aug-2008 Treff: 1424
Gi karakter til dette webstedet

 Alustar AS 
Beskrivelse: Alustar ved Sola skal utvikles til å bli en ledende produsent og leverandør av systemstillas i aluminium, med salg både til det norske og det internasjonale marked. Selskapets tilbyr systemstillas i aluminium basert på de fremste krav for HMS.
Lagt til: 17-Aug-2008 Treff: 1219
Gi karakter til dette webstedet

 Alutec AS 
Beskrivelse: Vi er produsent av JAMAX stillassystemer, samt forhandler av CENTRUM rullestillas og PROF tungstillas. Vi produserer også MARINA flytebrygger med tilbehør. Bedriften er lokalisert i Os kommune, Hordaland, like ved E-39. Det er god adkomst og enkle transportveger for våre produkter.
Lagt til: 17-Aug-2008 Treff: 1451
Gi karakter til dette webstedet

 Bautas 
Beskrivelse: Vi er en totalleverandør i hele Norge. Det betyr ett kontaktpunkt samlet for kompetanse, maskiner og utstyr. Du får det du skal ha - når du trenger det: Utstyr, prosjektering, opplæring, montering / demontering (provisorisk strøm, varme, stillas, brakker, osv).
Lagt til: 19-Aug-2008 Treff: 1278
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Stillasutleie AS 
Beskrivelse: Bergen Stillasutleie ble etablert i 1980. Vi holder til i Storbotn Industriområde i Åsane, 1 mil fra Bergen Sentrum. Vi tar oppdrag både fra private og alle typer bedrifter. Vi tilbyr salg og utleie av stillas, presenning og nett.
Lagt til: 19-Aug-2008 Treff: 1132
Gi karakter til dette webstedet

 Delta System AS 
Beskrivelse: Firmaet i på Kleppestø i Hardaland tilbyr stillas, stiger, forskaling og til privatpersoner og husholdninger som skal bygge eller pusse opp og til byggherrer og håndverkere.
Lagt til: 19-Aug-2008 Treff: 1268
Gi karakter til dette webstedet

 Espenes AS 
Beskrivelse: Vårt firma på Klepp driver med salg av stiger, stillas, gardintrapper, transportkasser m.m, samt salg og montering av solskjerming og flaggstenger.
Lagt til: 17-Aug-2008 Treff: 1471
Gi karakter til dette webstedet

 Fasadestillas AS 
Beskrivelse: Vi er et stillasentreprenørfirma i Bærum som driver med utleie av stillas med tilbehør. Vi leier ut inkl montering.
Lagt til: 17-Aug-2008 Treff: 1280
Gi karakter til dette webstedet

 Follo Utleiesenter AS 
Beskrivelse: Vårt firma på Follo er spesialist på leveranse av stillaser, lifter, byggegjerder og materialhåndteringsprodukter, vår nisje er utleie til SMB markedet og privatmarkedet. Vi lar deg spare penger på å gjøre jobben selv!
Lagt til: 17-Aug-2008 Treff: 1089
Gi karakter til dette webstedet

 Frico AS 
Beskrivelse: Frico i Tønsberg har i dag ca. 60 ansatte. Mange har arbeidet i firmaet i mange år og opparbeidet seg stor erfaring og kompetanse. Vår dyktige stab av montører er et av våre store konkurransefortrinn. Frico monterer alle typer stillaser i hele Norge.
Lagt til: 19-Aug-2008 Treff: 1217
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.107 Sekunder