Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Utdanning/ Diverse skoler


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Bergen Kulturskole 
Beskrivelse: Bergen Kulturskole Klikk for mer info ! Bergen kommune ble utnevnt til Norges kulturskolekommune 2001 – en pris som hvert år blir tildelt kommuner som har vist vilje til å satse på kulturskoleutbygging. Bergen kommune fikk prisen fordi det i Bergen er gjort to viktige vedtak: Å gi plass til kulturskolen i det praktfulle og sentrale Lysverksbygget og å vedta en opptrappingsplan for kulturskolen.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 3268
Gi karakter til dette webstedet

 Folkeuniversitetet Hordaland 
Beskrivelse: Folkeuniversitetet Hordaland Klikk for mer info !  har 36 kurs i Hordaland. Dersom du ønsker å se disse kan du velge i " Hvor vil du lære?" i søkemenyen til venstre.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 2711
Gi karakter til dette webstedet

 FunkWeb 
Beskrivelse: FunkWeb Klikk for mer info ! sin visjon er et samfunn med likeverdige muligheter for alle mennesker. Til grunn for vårt arbeid ligger troen på mangfold, tilrettelegging og muligheter for alle. FunkWeb er et av landets fremste miljø for yrkesrettet utdanning og kvalifisering av funksjonshemmede og kronisk syke.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 2717 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Handelsinstituttet 
Beskrivelse: Handelsinstituttet Klikk for mer info ! i Bergen ble grunnlagt i 1939, og er en direkte videreføring av Bergens Sprog og Sekretærskole. Skolen har alltid lagt stor vekt på jobbkvalifisering, og alle våre studietilbud blir tilrettelagt for å gi best mulig kompetanse, også for å gi et godt grunnlag for dem som ønsker videre utdanning.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 3507 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Kunstskolen i Bergen 
Beskrivelse: Kunstskolen i Bergen Klikk for mer info ! er en heldagsskole for visuelle fag. Den gir basisutdanning for studier på høyskolenivå innen fagområder som billedkunst, kunsthåndverk, arkitektur og media. Skolen kan også være et godt utgangspunkt for selvstudier.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 3957
Gi karakter til dette webstedet

 MI Bergen 
Beskrivelse: MI Bergen Klikk for mer info !  tilbyr kortere, praktisk, yrkesrettet kompetansegivende utdanning på merkantile og kreative fagområder, hovedsaklig i nisjen mellom videregående skole og høyskole. MI holder til i flotte lokaler på Nordnes like ved Akvariet. Skolen har topp moderne datautstyr og tilbyr både pc- og mac-maskiner, alle fast tilknyttet internett.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 3036 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Natura Medica Akademiet 
Beskrivelse: NMA vil fortsette den store suksessen med sitt undervisnings opplegg for det viktige faget grunnmedisin - som alle må ha for å kunne søke om godkjente fagretninger i Brønnøysund registeret.
Lagt til: 11-Jul-2005 Treff: 2141
Gi karakter til dette webstedet

 NIFRO. 
Beskrivelse: NIFRO. Klikk for mer info !  For dem som drømmer om å viderutdanne seg innen romteknologi og drømmejobben innen NASA, ESA eller noe annet som har med verdensrommet å gjøre, kan dette være stedet.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 2579 Karakter: 6 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Utdanningshuset 
Beskrivelse: Utdanningshuset Klikk for mer info ! utdanner medisinske sekretærer. Med denne utdannelsen tar du hånd om de medisinskfaglige kontorfunksjonene på sykehus og legekontor, og har en viktig rolle i den daglige drift av alle typer helseinstitusjoner.
Lagt til: 28-Nov-2003 Treff: 2702 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.121 Sekunder