Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
Om itBergen. Historien og den utrolige utvikling!
itBergen


itBergen.no er ikke ansvarlig for tilbud eller produkter fra firma som er linket/tilknyttet til portalen itBergen.no

itBergen ble registrert i Brønnøysund registrene som enkeltpersonforetak 26.11.1999 av Fredrik Sjøstrøm. Etter 35 år som disponent og markedssjef i oljeselskapet FINA, valgte han en sluttpakke, ved fusjonen med Shell.

På denne tiden holdt den tidligere tunneldriveren og AP politikeren, Kjell Opseth, på å etablere IT Fornebu. Intensjonen med å etablere itBergen var å unngå at alle innen IT skulle forsvinne til Fornebu. Alle kjenner til hva som skjedde med IT boblen.

Mens denne boblen vokste, ble han av venner og tidligere kunder oppfordret til å lage en database over Offshore Industri og Fiskeindustri. Senere har dette bare balla på seg, og lenger nede finner du flere detaljer.

itBergen er i dag en av de best indekserte portaler i Norge. Vi profilerer nærings- og reiseliv, samt utdanning, kultur og offentlig sektor. Du finner det meste om hovednæringene; Olje & Gass, Fiskeri og Oppdrett, Næringsliv og ikke minst Reiselivet.

Vi har lagt ut egne menyer for bransjene, se under Næringsliv og Weblinker med linker til de forskjellige hjemmesidene. Det foregår for tiden en rivende utvikling i regionen. Vær oppdatert, besøk de forskjellige firma sine hjemmesider hos oss.

For mer info, klikk på Annonsér eller tilleggsside med Annonsepriser.

Firmaene bør benytte sin egen hjemmeside mer aktiv i markedsføringen og linke denne på itBergen. 

Vi er også behjelpelig med å lage Info Sider for de firma (Partners) som ikke selv har domene og websider, og som ønsker å profilere seg hos oss. 

Gorm Næss

itBergen

Copyright © by itBergen.no™ All Right Reserved.

Publisert den: 2003-10-27 (284522 lesninger)

[ Tilbake ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.080 Sekunder