Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Vi arbeider for lite her i landet, mener noen på et kontor i Oslo.  
Redaktør
Vi arbeider for lite i landet.
Oilinfo.no (foto)
Disse byråkratene får støtte av næringspartiet, som går på jobb i mørk blå dress med striper. I tillegg mener de at vi har alt for gode lønninger og ordninger her i landet. Snakk om skivebom fra en politiker. Politikerne som bevilger seg høye lønninger, en rekke særordninger og så høye pensjoner etter 12 år på Løvebakken, at det får tidligere høyre guru Kåre Willock sine uttalelser til å lyde som en SV er fra 70 tallet. 


Ja de vet det, disse bankettene og møtenes riddere, som omgåes direktører og opsjonsbaronene. De har bakkekontakt!

Når man uttaler seg som ovenfor, og samtidig har en lønn som tilsvarer 3-4 vanlige lønnsmottakere, samt kan se frem til en pensjon på over 1 million, ja da har man muligheten til å kjøpe seg fri fra en hel del av de ekstrabyrdene som en vanlig lønnsmottaker i dag strir med.

Ikke har de det stresset som arbeids- og produktivitetsjaget påfører den vanlige arbeidstaker, samt usikkerheten og det mentale presset om ens jobb blir opprettholdt eller blir fusjonert bort, i ledelsens jakt på mer innflytelse og høyere lønninger og opsjoner. Hvem skal evaluere deres verdiskapning?

Mange mener at uttalelsene om sykefravær og påståtte goder, kommer fra miljøer som minner om Wesenlund og Heide Steen sin fantastiske TV snutt: "Supperådet", hvor rådets leder Balle Klorin forteller at det er ansatt 4-500 mennesker, som ikke gjør en"dritt", men bare tegner kurver for øking eller minsking av salget av supper. I følge Balle Klorin kan dette ikke brukes til noe. 

Stresset disse byråkratene utsettes for inneholder ikke den til enhver tid vedvarende følelsen av ikke å strekke til eller være god nok. Den følelsen kan ødelegge et menneske. Det er svært sjelden man begynner en eventuell reorganisering av et firma med å sparke direktøren. Det å være litt mer ydmyk hjelper selv for en som ikke har lån i Husbanken.

Skrevet 24 March kl. 00:48 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Redaktør
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Redaktør:
Vi arbeider for lite her i landet, mener noen på et kontor i Oslo.

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4.69
Stemmer: 13


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

RedaktørØkonomi

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.096 Sekunder