Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

Krig mot terror! Hvor begynner man?  
Redaktør
Skremselsbilde
dagsavisen.no (foto)
Politikere og massemedia gjør alt for å bruke skremmebilde til egen vinning. Se bare på Norges største avis, som i nesten hver utgave smører skremselsbilde utover hver side.


I tillegg gir de enhver som har uhederlige hensikter, gratis innsikt ved hjelp av kart og bildemontasjer, i hvor man kan ramme hardest. Igjen Øystein Sundes ”Hold liket varmt til vi kommer”. Det er klart at man skal ta truslene på alvor, men det er unødvendig med slike reportasjer.

I tillegg står George W. Bush frem på TV og forteller hele verden at Norge var med USA og de andre i krigen i Irak. Er det jeg som husker feil eller er det Bush sin vanlige omgang med fakta? Etter min mening sendte vi en ingeniør avdeling til Irak etter krigen for å rydde opp.

Hvordan stoppe terror? Vi tror ikke man kan bombe folk til ”lydighet”. Det har aldri fungert. Stormaktene er nødt til å gå i seg selv og forsøke å reparere noen av de overgrep de har påført folk og land i Sør Amerika, Afrika og Midt Østen, i jakten på stadig større profitt til sine multinasjonale selskapene. Folk som i dag lever i fattigdom her, mens de ser hvordan vi i Vesten sprekker av velvære, bør hjelpes på egne premisser.

Vi tror at for hver såkalt terrorist man dreper, står der 100 nye klare til å overta. Man er nødt til å fjerne hate. Her bør man begynne i Israel/Palestina, ved å skape en fredelig plett, som ikke brukes som propaganda i et hvert presidentvalg i USA.

Slik palestinerne har vært kuet og ydmyket i over 50 år, avler bare hat. Undertegnede var i UN styrken i Gaza i 1962/63. Alt da så vi hat og frustrasjon i øynene på små skolegutter. Hva skjedde med oss i Norge og hat i løpet av de 5 årene som vi var okkupert? Vi ble jo da endelig frie til slutt!

Skrevet 21 March kl. 12:43 av itbergen
 
 Relaterte linker
· Mer om Redaktør
· Artikler av itbergen
· .. flere tema


Mest leste artikkel om Redaktør:
Vi arbeider for lite her i landet, mener noen på et kontor i Oslo.

 Poengsum
Gjennomstnitt: 4.5
Stemmer: 6


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


 Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side

 Send denne artikkelen til en venn  Send denne artikkelen til en venn

Relaterte tema

Redaktør

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.100 Sekunder